STEAM NEW ERA

Pátek 18.1.2008, Retro Music Hall, Francouzská 4, Praha 2, Vinohrady

DJS:
ARNO COST (FR, www.myspace.com/arnocost)
NORMAN DORAY (FR, www.myspace.com/normandoray)
Pete Walk (STEAM rezident, www.petewalk.com, www.myspace.com/petewalk)
Raju (www.djraju.cz)

Sexy tanečnice, super zvuk od L´Acoustic, projekce na plátně a 4 plazmových obrazovkách.

Open 21.00, Start 22.00. Vstup v předprodeji 100 kč, na místě do 23:00 za 100 kč, pak za 150 kč. Předprodej exkluzivně v síti Ticket Stream

Oficiální Steam After Party v klubu Studio 54, Hybernská 38 (www.studio54.cz). Fórum k akci: Techno.cz.

Fotky:

Fotky naleznete zde: Milo (Depo9.cz), Petr (Fajnparty.cz), Sety (Sety.cz).

Nejvýhodnější vstupenky ZDE.

Využijte možnosti zakoupení vstupenek za nejvýhodnější cenu 100 kč včetně poplatků v síti Ticket Stream, cestovních kancelářích Čedok a Firo Tour, knihkupectvích Kanzelsberger a pokladně Retro Music Hall.

Francouzští Arno Cost a Norman Doray v Retro Music Hall

V pátek 18.1.2008 se uskuteční první větší akce po otevření Retro Music Hall pro pravidelné party. Vystoupí na ní jeden z nejvýznamnějších francouzských djs a producentů mladší generace současnosti Arno Cost, autor jednoho z nejhranějších tracků roku 2007 Magenta! Hrají ho takové veličiny jako Tiesto, Eric Prydz, Axwell, Steve Angello, Sebastian Ingrosso, Pete Tong, David Morales a dokonce ho zremixovali Eric Prydz, Dave Spoon i Tom Novy!

Arno Cost je jedním z nejtalentovanějších francouzských hudebních producentů. Spolu s Normanem Dorayem podepsali v roce 2006 smlouvu s labelem Serial Records, kde se jejich první singl "Let U Go" rychle stal velkým hitem na francouzských rádiích a zařadil se do playlistů mnoho houseových djů (Didier Sinclair, Antoine Claraman, Hoxton Whores, Narcotic Thrust, a Muttonheads . . .). Arno má na kontě také mnoho úspěšných remixů pro The Freshmakers, Serial Crew Da Sushiman a dokonce i pro Michaela Jacksona.

Arnův styl se dá přirovnat k jeho nejúspěšnějšímu producentskému počinu – obrovskému klubovému hitu "Magenta". Magenta se dostala do hudebních bagů takových velikánů jako jsou Axwell, Sebastian Ingrosso, Eric Prydz, Pete Tong, David Morales, Tiësto a stala se jednou z nejhranějších skladeb na "The Amsterdam Dance Event." Magenta se dočkala také remixů od producentských es Dave Spoona, Toma Novyho a Erica Prydze. Na rok 2008 je naplánován release Arnova prvního alba.

Norman Doray se poprvé postavil za gramofony v roce 2002, kdy začal po francouzských klubech hrát svůj electro house music style. Zlom v jeho kariéře přišel v roce 2006 s prvním releasem svého tracku “In the Name of Love”, který vydal na německém labelu STARFUNK Records. Spolu s Arno Costem a Pierrem De La Touche pod pseudonymem The Freshmakers vydal megahit “Let U Go”, který byl považován za houseový track léta 2006 a umístil se na prvních příčkách v několika tanečních hitparádách. Kromě remixů pro mnoho známých producentů (Henrik B, Antoine Clamaran, Sunfreakz) Norman vydal v roce 2007 na labelu Serial Records svůj track "JETLAG" a aktuálně společně s Arno Costen bodují se svým společným singlem " Apocalypse ", který se opět dostal do playlistů takových djů jako jsou Pete Tong, Axwell, Eric Prydz, Steve Angello, Sebastian Ingrosso, Sebastien Léger, Antoine Clamaran a další.

Pete Walk je český expert na energické podání house music a na této akci samozřejmě nemůže chybět. Dalším zástupcem české scény pak bude dj Raju.

Steam New Era je nový koncept vycházející z party Steam, která funguje již od roku 2002. Tato akce se bude konat v Retro Music Hall pouze jednou za několik měsíců vždy za účasti světových houseových hvězd a stane se takovou třešničkou na dortu mezi akcemi v tomto klubu.

Oficiální after party všech akcí v Retro Music Hall v klubu Studio 54, Hybernská 38, Praha 1. www.studio54.cz

FLYER
HISTORIE PARTY 2008
Steam
21.3.Retro Music Hall
Steam New Era
18.1.Retro Music Hall
HISTORIE PARTY 2007
STEAM XMAS!
21.12.Občanská Plovárna
STEAM!
10.11.Daylong, Palladium Praha
STEAM!
5.10. Občanská plovárna
STEAM BIRTHDAY!
10.8. Občanská plovárna
STEAM!
23.6. Celnice
STEAM!
12.5. Celnice
STEAM!
16.2. Duplex
HISTORIE PARTY 2007
STEAM!
22.12. Duplex
STEAM!
11.11. Duplex
STEAM!
23.9. Duplex
STEAM!
29.7. Duplex

(c) 2002 Thonyk - STEAMPARTY.CZ - Thonyk.com