STEAMPARTY.CZ
STEAM XMAS!

Pátek 21.12.2007, River Club OBČANSKÁ PLOVÁRNA
U Plovárny 8, Praha 1, Malá Strana

DJS:

ROGER VENZENT (Special Xmas Steam Energy House Show, DC Promo).
Aktuání Funky House set ke stažení zde.

Pete Walk (STEAM rezident, www.petewalk.com, www.myspace.com/petewalk)
P@co (www.djpaco.cz, www.myspace.com/djpacocz)
Miquel (www.miquel.cz)

VJS:
PHASE (Special Steam Xmas VJ show, www.phase.cz)

Vánoční atmosféra kam se podíváte: Vánoční projekce a VJ show od Phase. Vánoční dekorace. Vánoční sexy tanečnice. Vánoční Vip zóna s vlastním barem. Zvětšená kapacita klubu přesunutím celého Dj pultu nahoru na balkón.

Open 20.00, Start 21.00. Vstup na místě 200 kč, Vip 400 kč. Vstup v předprodeji exkluzivně v síti Ticket Stream za 150 kč, Vip 300 kč. Guestlist pouze do 00.00.

Oficiální Steam After Party v klubu Studio 54, Hybernská 38 (www.studio54.cz). Fórum k akci: Techno.cz.

Fotky:

Fotky jsou zde: Max (Techno.cz), Artem Belov (Seznamzabavy.cz), Blondeemonic (Rave.cz), Petr (Fajnparty.cz)

Využijte předprodeje vstupenek za zvýhodněnou cenu!

Včasný nákup = Výhodná cena! Vstup v předprodeji je za pouhých 150 kč včetně poplatků, Vip 300 kč. Vstup na místě pak za 200 kč, Vip 400 kč.

Vstupenky jsou v předprodeji exkluzivně v síti TICKETSTREAM včetně všech cestovních kanceláří ČEDOK a FIRO TOUR, www.ticketstream.cz, tel.224 263 049, e-mail: ticket@ticketstream.cz. Kompletní seznam prodejních míst najdete zde

Na tuto akci můžete zakoupit , které si zaplatíte a ihned vytisknete z pohodlí svého domova! Stačí kliknout zde

Rozhovor s Rogerem Venzentem pro server Techno.cz

O začátcích, house & techno music, původu jeho přezdívky, vánocích..

Čtěte zde

Rozhovor s P@cem pro server Poslouchej.net

O práci se světovými dji na halových akcích, o afterparty, tanci při hraní, vánocích..

Čtěte zde

Rozhvor s Miquelem pro Rave.cz

O jeho labelu, vydávání desek, akcích v okolí Hradce Králové, vánocích..

Čtěte zde

Vánoční mejdan Steam Xmas v pátek 21.12. na Občanské Plovárně

Občanská Plovárna bude hostit další díl oblíbeného mejdanu Steam a to tentokrát ve vánoční edici. Mimo kvalitní hudby pro vás chystáme kompletní proměnu klubu do vánočního stylu od speciálních dekorací, přes sexy tanečnice až po Vj show od Phase. A kdo že to tedy bude hrát? Roger Venzent ve Steam Energy House setu, dále miláček publika showman a bavič P@co, král energy house pražský Pete Walk a nakonec pardubický Miquel. Využijte možnosti zakoupení standardních a poprvé i Vip vstupenek v předprodeji v síti Ticket Stream za super ceny.

Vánoční díl této party jsme promýšleli docela dlouho a věříme, že jsme se trefili. Vybrali jsme opět osvědčené prostory Občanské Plovárny a k tomu přichystali skutečné lahůdky navozující vánoční atmosféru i ještě něco navíc.

Jako hlavního djského hosta jsme pozvali dje Rogera Venzenta. Tušíte o koho jde? O jednoho z nejlepších českých techno djů avšak pod pseudonymem pro houseové akce, Petra Dzingela, čili dje Džejára! ( ) House je jeho skutečnou srdeční záležitostí a jeho sety nás ihned přesvědčili abychom ho pozvali právě na Steam. Jsou v nich jak prvky energického houseu, který na naší party patří jako ryba do vody, tak prvky funky, tech-house i vocal house. Jeho set z léta 2007 si můžete stáhnout zde. Jen připomeneme, že se Petr mimo hraní také aktivně věnuje produkování vlastních parties, těmi nejznámějšími jsou Christmas Party, Kamikaze Dimension nebo Open Air festival Svojšice. Tyto akce sklízejí dlouhodobě velké úspěchy a za svou historii na nich vystoupilo nespočet djů a liveactů světového formátu. V těchto dnech připravujeme exkluzivní rozhovor právě k našemu mejdanu, přečíst si ho budete moct na tomto serveru.

Dalším hostem pak bude miláček nejen pražského publika, neskutečný showman, bavič ale i tanečník za gramofony dj P@co. Jeho styl baleárský pumping vypovídá sám za sebe a na Steamu vždy sklízí ty nejlepší ohlasy.

Rezidenta akce dje Peta Walka asi moc představovat nemusíme. Nemohu si neodepřít výraz král mejdanů. Jeho Energy House sety, nebo chcete-li Hit & House & Energy, snad ještě nikdy nikdo nepřekoval a nepřekoná. Atmosféra, kterou tak dokáže na akcích vytvořit, strhne vždy úplně každého, kdo přijde. Na každý Steam se Petr navíc vždy pečlivě připravuje a můžete se tak spolehnout, že opět uslyšíte premiéru toho co jste ještě neslyšeli.

Posledním vystupujícím bude dj Miquel. Počátky kariéry tohoto královéhradeckého dje, producenta a promotéra sahají až do roku 1995. Jako jeden z prvních u nás založil vlastní label LICKER, na kterém vydal 4 desky, jež sklidili velmi pozitivním ohlasy. Jednou z nich byla i první deska DJe Orbitha (Sonnenmachine) která obsadila 5 místo jako singl roku v anketě Dance Awards 2002. Label Licker se v té samé anketě umístil na 4 místě. Miquelova hudba se také objevila i na vinylu u TechEx rec. a na různých českých CD kompilacích a to i na kompilacích předních českých magazínů X-Mag a Bassline.

Velkou změnou, kterou na Občanskou Plovárnu chystáme stejně jako na letošním říjnovém díle, bude přesun celého djského pracoviště nahoru na balkón. Zlepší se tak celková atmosféra v klubu a výrazně zvětší výhled na dje.

Jak jste si již na Steamu zvykli, chystáme opět k tomu všemu ještě něco navíc a to luxusní Vip zónu. Za jen o něco málo dražší vstup si můžete užívat opravdového komfortu! Vlastní bar, více místa k sezení i tanci, vlastní toalety.

Všem návštěvníkům akce doporučujeme zakoupit si vstupenky v předprodeji v síti Ticket Stream za super ceny. Standardní vstup bude na místě za 200 kč, v předprodeji za 150 kč včetně poplatků. Vip na místě za 400 kč a poprvé i v předprodeji za cenu 300 kč včetně poplatků! Stačí kliknout zde.

Poslední pátek před vánoci se s vámi těší nashledanou Steam Crew!! Oléé..

První info k vánočnímu Steamu

21.12. se uskuteční vánoční speciál party Steam s příznačným názvem Steam Xmas. Vánoce kam se podíváte bude jasný podtitul této akce a poznáte to skutečně na každém kroku. Vánoční dekorace, Vánoční projekce a Vj show od skutečných profesionálů z firmy Phase a k tomu vánoční sexy tanečnice.

Headlinerem bude tentokrát dj Roger Venzent ve speciálním Steam setu. Že nevíte o koho jde? Pod tímto tak trochu tajným jménem vystupuje zcela vyjímečně jeden z nejlepších českých techno djs Petr Dzingel, čili dj Džejár. Získat ho pro naší noc nebylo vůbec jednoduché a jsme skutečně rádi že se nám to nakonec povedlo. Zahraje exkluzivní funky energy tech house set připravený jen a jen pro nás. Připravujeme i ukázkový set ke stažení.

Informace o minulém díle

Fotky, report a kompletní informace jsou zde.

FLYER

OFICIÁLNÍ AFTER PARTY

(c) 2007 Thonyk - STEAMPARTY.CZ - Thonyk.com