Sobota 10.11.2007, Music Club DAYLONG
Nákupní Centrum Palladium, Náměstí republiky, Praha 1

Mapy.cz

Djs:
Hit & House & Energy Main Stage:
DIANA D´ ROUZE (PL, Exclusive Steam Hit & House Show, www.myspace.com/dianadrouze)
E - Lite (www.myspace.com/deejayelite)
Katie (www.myspace.com/djanekatie)
Pete Walk (STEAM rezident, www.petewalk.com)

Špičkový interiér i vybavení po všech stránkách! Zvuk L´ Acoustic a Bose, světla Martin, plazmové obrazovky Pioneer. Speciální dekorace, projekce, performance. Oficiální Steam Warm Up Party v rámci party v tramvaji Tramix(www.tramix.cz). Oficiální Steam After Party v klubu Studio 54, Hybernská 38 (www.studio54.cz). Fórum k akci: Techno.cz.

Fotky:

Fotky jsou zde: P@lči (Fotos.cz), Blondeemonic (Rave.cz), Monty (Rave.cz), Dejf (Rave.cz), Moty (Nubreed.cz), Evoke (Poslouchej.net), Artem Belov (Seznamzabavy.cz),

Line Up

22:00 - 23:30 Katie
23:30 - 01:00 E - Lite
01:00 - 02:30 Diana D´Rouze
02:30 - 04:00 Pete Walk

Oficiální after party v klubu Studio 54 (www.studio54.cz, Hybernská 38, 500 m od Palladia)

04:00 - 07:00 Pete Walk
07:00 - 09:00 Hozzy
09:00 - 11:00 Pietros
11:00 - 13:00 Miguel

Poslední informace k mejdanu Steam poprvé v Daylongu v NC Paladium

Tuto sobotu se koná další díl mejdanu Steam a to poprvé v nových prostorách luxusního klubu Daylong v NC Palladium, Náměstí republiky 1, Praha 1. Na speciální dívčí edici zahraje jako headliner nejlepší polská djka Diana D´Rouze a doplní ji nejlepší české djky E-Lite a Katie a rezident party Pete Walk. Přinášíme vám souhrn toho nejdůležitějšího, než se na akci vydáte.

Vstupenky

V prodeji pouze na místě za cenu 200 kč. Dívky 100 kč.

Guestlist

Žádosti přijímáme do dne akce 10.11. 16.00 na mailu vip@steamparty.cz. Pozor, guestlist platí pouze do 00.00!

Doprava

Mhd: Nejlepší a námi samozřejmě doporučovaná varianta dopravy. Metrem nebo tramvají do stanice Náměstí republiky a jste na místě.

Autem: Vjezd do garáží NC Palladium je možný z ulic Revoluční i Na poříčí. Garáže jsou otevřeny nonstop. Cena je o víkendu 30 kč / hodina.

Navigace po NC Palladium: Po vstupu do budovy Palladium minete první eskalátory a po cca 15ti metrech nastoupíte na druhé které vás vyvezou přímo před samotný Daylong. Po půlnoci budou uzavřeny všechny ostatní bary a restaurace a chodby a vchod i výcho d je možný pouze tudy.

Daylong

Kavárna je otevřena celý den. Po 20.00 začneme s úpravami klubu na večer a okolo 21:00 již bude možný vstup pro všechny návštěvníky. Od 22:00 pak startujeme. Barů je dostatek. Šatna samožřejmě k dispozici bude.

Palladium

www.palladiumpraha.cz

PALLADIUM je nejen nákupní palác s nejširší nabídkou v centru Prahy, ale také budovou s jedinečnou architekturou spojující historické s moderním. Pět pater obchodů, restaurací a zábavy. PALLADIUM je místem pro samé vzrušující zážitky 24 hodin denně!

Těšíme se s vámi tedy opět nashledanou a to na nové éře party Steam!

info@steamparty.cz
www.steamparty.cz

Vyhrajte super ceny v rychlé soutěži ke Steamu!

1. cena: Batoh od firmy Catgang.cz, dva vstupy do kina Village Cinemas, dva vstupy na Steam.
2. cena: Dva vstupy do kina Village Cinemas a dva vstupy na party Steam.
3. cena: Dva vstupy na party Steam.

Otázka je úmyslně velmi jednoduchá..:-)

Jaký hudební styl se hraje na mejdanu Steam?

- minimal
- hit & house & energy
- valčík

Soutěžit můžete zde

Headlinerka Steamu Diana D´Rouze v exkluzivním rozhovoru

Pár dní před akcí jsme vyzpovídali hlavního hosta naší party, polskou jedničku Dianu D´ Rouze. Ptali jsme se na začátky v Holandsku, stěhování na Ibizu ale i na hraní na Mayday i Love Parade.

Rozhovor čtěte zde

Elite v exkluzivním rozhovoru pro server Posluchej.net

Další z ozdob nadcházejícího Steamu bude djka Elite. Dozvíte se o jejích začátcích i o tour po světě včetně Kolumbie.

Rozhovor čtěte zde

Exkluzivní rozhovor s djkou Katie pro server Rave.cz

Nejmladší zástupkyní ženského pohlaví mezi dji na mejdanu Steam je Katie. Tato vycházející hvězda stoupá raketově nahoru a určitě o ní ještě hodně uslyšíme.

Rozhovor čtěte zde

Legendární mejdan Steam nově v NC Palladium

Po opět veleúspěšném posledním díle legendárního pražského mejdanu Steam, který proběhl v říjnu v luxusních prostorách Občanské plovárny se Vám hlásíme s listopadovým pokračováním. Vaše reakce na Občanskou plovárnu byly velmi pozitivní a to jak na letní open air díl tak na ten poslední s využitím pouze vnitřních možností klubu. I přesto jsme ale po delším váhání a vyjednávání přijali nabídku pořádání této akce v úplně novém a u nás bezkonkurenčním prostoru.

Dvacátý sedmý díl se tak poprvé uskuteční v novém nadčasovém a špičkově vybaveném klubu Daylong, který je součástí obřího komplexu Nákupního Centra Palladium (Náměstí Republiky 1, Praha 1). Na řešení interiéru o ploše necelých 1000 m2 a kapacitě přes 1000 osob jeho vedení spolupracovalo s předním českým architektem Mojmírem Raným, který dohlížel i na začlenění veškerých technologických komponent do jednoho funkčního celku. Na základě řady měření, simulací a modelování byl vytvořen ozvučovací systém založený na reproduktorech L-Acoustics řady MTD a kompletní osvětlení dodala firma Martin. Chybět nebude ani deset plazmových obrazovek od Pioneer. Djské vybavení bylo konzultováno s předními českými dji a sestaveno opět z toho nejlepšího co si lze představit. Tento klub je tak oproti všem známým klubům v ČR zcela ojedinělý a má potenciál stát se jedním z nejlepších u nás.

Hit & House & Energy, tradiční hudební koncepce seriálu parties Steam založená na dynamických a energií nabitých skladbách, které  Vás rozhodně nenechají pohodlně sedět v křesle s drinkem v ruce, ale naopak okamžitě vtáhnou do bláznivé jízdy na parketu! Náš výraz Hit & House & Energy se tak čím dál víc dostává do podvědomí všech návštěvníku tanečních akcí.

A djs? V tomto směru bude tento Steam především dámská jízda! Jako headliner noci vystoupí nejlepší polská djka Diana D´rouze, která je v současnosti velmi žádaná v celé Evropě. Pravidelně hraje na party Mayday i festivalech Creamfields i třeba na Ostrově Ibiza v klubech Amnesia a Pacha. Diana se stává za gramofony neřízenou střelou a spolehněte se, že Vás rozhodně dostane do nikdy nekončící euforie!!!


Sekundovat jí budou dvě neméně půvabné dámy. První svůdná djane E-lite. Ta díky svému energickému pojetí house music dostává stále více nabídek k vystoupení v celé České republice i zahraničí.

Druhou z dam pak bude talentovaná a charismatická djane Katie, vycházející hvězda pražské housové scény, která si za svou relativně krátkou kariéru již zahrála v mnoha českých klubech a v budoucnu o ní určitě ještě mnoho uslyšíme. Díky aktivnímu přístupu k setu umí předat své nadšení ze hry širokému publiku a lehce ho tak strhnout na svou stranu.


No a nejlepší nakonec a to rezident akce, jediný vystupující mužského pohlaví, a uznávaný dj Pete Walk. Jeho osobitý styl a jedinečný vkus ve výběru tracků udává hudební směr party Steam od jejího počátku. Pete k tomuto parádnímu mejdanu neodmyslitelně patří a díky svým energickým a dynamickým setům prokládaným známými hity se může pyšnit titulem krále energické house music u nás!!!

Těšíme se s vámi nashledanou 10.11. na další éře party Steam!

info@steamparty.cz
www.steamparty.cz

Polská jednička Diana D´Rouze headlinerem mejdanu STEAM

Je krásná, smyslná, svůdná a zároveň extrémně talentovaná!!!

Tak by se dala v jedné větě charakterizovat tato polská djka, která svoji kariéru odstartovala přestěhováním z rodného Polska do nizozemského Amsterodamu v roce 1997, kde se jí podařilo prosadit v legendárních klubech jako jsou Roxy a Sinners in Heaven. Vzápětí však zjišťuje, že její kariéra mírně stagnuje, což není pro tak ambiciózní Dianu to pravé, a tak si balí kufry a plná sebedůvěry se chystá dobýt proslulý ostrov Ibiza. Prorazit na tomto světoznámém ostrově nebylo pro Dianu ačkoliv je žena, vůbec jednoduché, ale díky své píli a talentu brzy získává rezidenturu ve známém klubu KM5 a později I ve veleslavné Amnesii a Pache! Slunná Ibiza tak zaručeně ukazuje, že desky jsou pro Dianu nástrojem, kterým vyjadřuje své pocity!!!

Po svém velkém úspěchu na Ibize se Diana vrací zpět do rodného Polska, kde se ihned stává top djkou tamnější elektronické scény. Za svou kariéru vystoupila po boku snad všech veleslavných jmen a právem tak pravidelně reprezentuje Polsko na mezinárodních festivalech Mayday, či Creamfields a to v mnoha zemích!

Její vlastní styl je velice rozmanitý a tak při jejích sexy electro setech, které jsou v poslední době stále více ovlivňovány spíše progressive housem, kombinuje jemné vokálové skladby s mnohem dynamičtějšími a energičtějšími.

Diana se stává za gramofony neřízenou střelou, která Vás rozhodně dostane do euforie, kterou nebudete chtít ukončit!!!!

Exkluzivní rozhovor pro party Steam si můžete přečíst na začátku listopadu na webu akce www.steamparty.cz. Více se o ní dozvíte také na www.myspace.com/dianadrouze

Na mejdanu Steam vystoupí také krásná Djane E-Lite

Počátky kariéry Ester Křížkové aka djane E-lite jsou spjaty s ostravskou djskou školou MP4, kde začala pilovat techniku a mixing. Její první vystoupení před publikem proběhlo po několika měsících úspěšného tréninku na populární party Eternity v respektovaném ostravském klubu Fabric.

Talent a hudební rozmanitost této půvabné djky okamžitě udělaly dobrý dojem mezi mnoha promotéry a klubbery a tak byla v roce 2003 doslova bombardována nabídkami k vystoupení. Mezi ty nejvýznamnější patří pražský exkluzivní klub Duplex, největší české letní festivaly jako jsou Creamfields a Hradhouse nebo český klub no. 1 – Roxy.

Brilantního umění této djky si povšimla dnes již zaniklá agentura JPA, která v té době zastupovala nejlepší dj´s domácí elektronické scény a zároveň do České republiky přivážela nejprestižnější hvězdy světového formátu. Po jedinečném vystoupení s Maurem Piccotem v roce 2004,  byla čím dál tím více populární mezi party people. Díky tomu namíchala oficiální mixované cd pro renomovaný časopis X-mag a objevila se v několika rádiových pořadech nejposlouchanějších českých rádií.

Dalším velkým úspěchem její kariéry bylo vystoupení na velmi úspěšné halové akci včele s djem Tiestem v pražské T-mobile aréně, která byla beznadějně vyprodaná do poslední vstupenky. Výjimečný vkus na výběr desek a originální projev za gramofony, kterým tvořila neopakovatelný příběh jí zajistil hraní na dalším ročníku festivalu Creamfields, kde se objevila po boku těch nejlepších světových špiček jako jsou Tall Paul, Timo Maas, Westbam, Tiesto, Paul Oakenfoald, dalších festivalů a parties, mezi které patří Semtex Culture nebo United Islands.

V dnešní době je bookovaná německou agenturou Evolution music. Svými energickými a eklektickými sety baví publikum nejen v České republice, ale také v sousedním Polsku a Slovensku, Maďarsku, Itálii, Francii, Maroku a dokonce i jihoamerické Kolumbii.

Významným zahraničním vystoupením, které má Ester úspěšně za sebou je kultovní německá Love Parade. Vynikající kombinací pumping a funky house music, kterou tak výborně vytváří výtečnou atmosféru na party, vhodně zapadá do našeho konceptu seriálu Steam parties a je jednou z vyvolených, které mají v budoucnosti potenciál udávat hudební směr na poli domácí elektronické scény!!!!

Exkluzivní rozhovor pro party Steam si můžete přečíst na začátku listopadu na webu akce www.steamparty.cz. Více se o ní dozvíte také na http://www.myspace.com/deejayelite

Djane Katie, další z ozdob listopadového mejdanu STEAM

DJce Katie (vlastním jménem Kateřině Böhmové) je teprve 23 let, ale za svou relativně krátkou kariéru si už stačila zahrát ve spoustě českých klubů.

Kouzlo mixování objevila v roce 2005, kdy ji za gramofony přivedl DJ Hozzy. Získala tak cenné rady a po několika měsíčním tréninku a pilování techniky začíná hrát na menších parties, mezi které patří i narozeninová edice s názvem Fullthrottle, kde pravidelně hrají také Chris Sadler nebo E-lite. Konečně také nachází styl, který jí nejvíc sedí - energický progressive house.

Vášeň pro hudbu DJ Katie rok od roku graduje a nutno dodat, že je to z jejího hraní znát. Během svých vystoupení dokáže vytvořit dokonalou atmosféru a díky svému aktivnímu přístupu k setu umí předat své nadšení ze hry širokému publiku a lehce ho tak strhnout na svou stranu.

Mezi její oblíbené producenty patří: Steve Angello, Sebastian Ingrosso, Full Intention, Ian Carey, Eric Prydz, Dennis Christopher, Jerry Roperro, Flash Brothers, Thomas Gold, Max Graham, nebo Sandy Vee.

V současné době se vedle hraní začíná věnovat i produkování vlastního materiálu. Vzhledem k její cílevědomosti a odhodlání se máme určitě na co těšit.

Exkluzivní rozhovor pro party Steam si můžete přečíst na začátku listopadu na webu akce www.steamparty.cz. Více se o ní dozvíte také na http://www.myspace.com/djanekatie

Fotky prostoru:

Vizualizace exteriéru:

Interiér 12. říjen

Interiér září

Informace o minulém díle

Fotky, report a kompletní informace jsou zde.

FLYER

AFTER PARTY

(c) 2007 Thonyk - STEAMPARTY.CZ - Thonyk.com