Pátek 5.10.2007, Music Club OBČANSKÁ PLOVÁRNA
U Plovárny 8, Praha 1, Malá Strana

Djs:
Hit & House Main Stage:
CHRIS SADLER (UK, Exclusive Steam Hit & House Show, www.chrissadler.com)
Pete Walk Vs. Adam Cloud (Special Steam Ping Pong Show)
Texx (Look Better Naked, Heaven Ibiza, www.myspace.com/djtexx)
Pete Walk (STEAM rezident, www.petewalk.com)
Adam Cloud (Housexit, www.myspace.com/djadamcloud)

Dvoupatrová hlavní stage uvnitř klubu. Chill Out zóna se spoustou míst k sezení na terase u vody a k tomu na lodičkách přímo na Vltavě! Luxusní vip zóna s vlastním barem. Masivní světla i zvuk. Oficiální Steam After Party v klubu Studio 54, Hybernská 38 (www.studio54.cz). Fórum k akci: Techno.cz.

Open 20.00, Start 21.00. Vstup v předprodeji za 150 kč včetně poplatků. Na místě 200 kč. Vip 400 kč. Guestlist pouze do 00.30.

Vstupenky v síti TICKETSTREAM včetně všech cestovních kanceláří ČEDOK a FIRO TOUR, www.ticketstream.cz, tel.224 263 049, e-mail: ticket@ticketstream.cz. Kompletní seznam prodejních míst najdete zde

Na tuto akci můžete zakoupit , které si zaplatíte a ihned vytisknete z pohodlí svého domova! Stačí kliknout zde

Fotky:

Milo (Depo9.cz), Vítek (Techno.cz), Blondeemonic (Rave.cz), Monty (Rave.cz),

Dave (Rave.cz), Velda (Rave.cz) Trambus (Czech-dance.com) Artem Belov (Seznamzabavy.cz)

Report:

Psaný report pak najdete zde: Heap (Techno.cz)

Line Up

Hit & House Indoor Main Stage:
20:00 – 22:00 Open & Warm Up s přáteli party na baru
22:00 – 23:00 Adam Cloud
23:00 – 00:30 Pete Walk Vs. Adam Cloud (Special Steam Ping Pong Show)
00:30 – 01:30 Pete Walk
01:30 – 03:30 Chris Sadler
03:30 – 05:30 Texx
05:30 - ??:??  Pete Walk & All Djs..minule se končilo v 08:30..! :-)

Poslední informace k nejrozjetějšímu mejdanu STEAM!

Již tento pátek 5.10. se koná další díl legendárního mejdanu Steam v luxusním klubu Občanská Plovárna na Malé Straně na Praze 1. Přinášíme vám souhrn toho nejdůležitějšího, než to vypukne.

Vstupenky
Na místě budou za 200 kč. Vip pak za 400 kč. V rámci Vip dostanete možnost přístupu do luxusní Vip zóny na balkóně s výhledem na celý klub, dalším parketem, vlastním barem, dostatkem privátního místa k sezení, i vlastním sociálním zařízením.  

Předprodej
Až do pátečního večera 18.00 máte možnost využít předprodeje standardních vstupenek v síti Ticket Stream za velmi výhodnou cenu 150 kč včetně poplatků! Mimo mnoha předprodejních míst (seznam zde) k tomu všech poboček cestovních kanceláří Čedok a Firo Tour, můžete využít i takzvané E-Tickets = vstupenky které si jednoduše vytisknete doma na tiskárně! (Info zde).  

Akreditace
Žádosti přijímáme do dne akce 5.10. do 17.00 na mailu vip@steamparty.cz. Pozor, guestlist platí pouze do 00.30!  

Doprava
Mapa je zde. Vzhledem k tomu, že se akce koná v centru Prahy, doporučujeme samozřejmě městskou dopravu, případně taxi. Nejlepší varianta je tramvají do stanice Čechův Most, ze které již Občanskou Plovárnu rovnou uvidíte. Druhá možnost je pak jet metrem nebo tramvají do stanice Malostranská a odsud podél Vltavy po proudu 300 m až na místo. Autem se do ulice U plovárny dostanete jak od Čechova mostu tak od Klárova. Parkování je možné pouze v přilehlých ulicích, vjezd do areálu možný nebude.    

Bary
Všechny bary budou bohatě zásobeny. Mimo dva v klubu samotném je další ve Vip zóně. Ceny jsou na centrum Prahy spíše podprůměrné a velmi zajímavé. Pivo 45 kč (Pilsner Urquell 0,3l). Víno 44 kč (2 dl), Vodka 65 kč, Redbull 80 kč.  

Šatna
Zajištěna v dostatečném počtu pro všechny návštěvníky.  

Počasí
Z důvodů chladného počasí zvažujeme, že bychom neudělali chill out zónu na lodičkách. Dnes večer se definitivně rozhodneme. V tom případě by pak byla na terase u vody, i zde je spousta sezení a nádherný výhled na Prahu. Věříme, že byste toto opatření případně pochopili a nijak špatně ho nenesli.

V pátek se na vás všichni moc těšíme!

info@steamparty.cz
www.steamparty.cz

Exkluzivní rozhovor s djem Chrisem Sadlerem k mejdanu Steam

Další rozhovor jsme připravili s headlinerem akce djem Chrisem Sadlerem a to exkluzivně pro server Techno.cz. Dozvíte se mimo jiné co si Chris chystá speciálního právě na Steam a nebo třeba o tom že společně s jeho módní značkou připravujeme kolekci triček Steam.

Rozhovor čtěte zde

Exkluzivní rzhovor s djem Texxem k mejdanu Steam

Moc zajímavé povídání uspořádané speciálně k tomuto mejdanu Steam a exkluzivně pro server Poslouchej.net. Povídali jsme si o mimo jiné o jeho skvělém tanci za gramofony i o hraní na Ibize.

Rozhovor čtěte zde

Exkluzivní rozhovor s djem Adamem Cloudem k mejdanu Steam

Před dalším dílem mejdanu Steam jsme se rozhodli vyzpovídat všechny její hosty v rozhovorech. Prvním je Adam Cloud a to exkluzivně pro server Rave.cz. Dozvíte se mimo jiné o ping pongu s Petem Walkem nebo třeba o hraní na české Ibize na Mácháči.

Rozhovor čtěte zde

Mejdan Steam na začátku října na Občanské Plovárně

Po neskutečně úspěšném letním díle, na kterém jsme oslavili 5. narozeniny a 25. pokračování, se i další díl mejdanu Steam odehraje v luxusním klubu Občanská Plovárna na Malé Straně v Praze. Tentokrát využijeme naplno vnitřní možnosti klubu a venku naopak vytvoříme odpočinkovou zónu a to nejen na terase, ale hlavně na lodičkách přímo na řece Vltavě.

Hlavní dvoupatrová stage vznikne uvnitř klubu a hudebně se zaměří samozřejmě na styl Hit & House & Energy! Styl, jemuž jeho jméno dal právě náš mejdan Steam. Pro ty kdo by nevěděli, jde o energický, našláplý house a jeho odnože . Všichni DJs si opět připraví speciální sety v tomto stylu..

Headlinerem tohoto dílu bude osvědčený DJ Chris Sadler původem z Anglie. Jeho styl jde společně se stylem party Steam dokonale dohromady a pravidelně se tak u nás setkává s těmi nejlepšími ohlasy. Chris má svůj diář zcela zaplněný na několik měsíců dopředu a jsme moc rádi, že se nám povedlo ho k nám zabookovat. Rozhovor s ním čtete na konci září na serveru Techno.cz.

A Ping Pong? Tento výraz na Steamu již také zdomácněl. Na každém díle máte možnost slyšet dva hosty ve společné Ping Pong show. Tentokrát jimi budou DJs Pete Walk a Adam Cloud. Můžete se spolehnout, že tím, co na stagi předvedou, vás úplně dostanou!


Dále vystoupí DJ Texx, nový rezident party Salvation v klubu Heaven na ostrově Ibiza! Jako jeden z mála českých DJs za mixpultem nejen hraje, ale zároveň neustále dav povzbuzuje svými pohyby a tancem!


No a nakonec k tomu všemu vystoupí také djs Pete Walk a Adam Cloud každý sám v hodinových Steam setech. Oba tyto dje jste celé letošní léto mohli pravidelně slyšet na české Ibize na Mácháči a kdo tam byl ví, že to za to opravdu stálo.


To vše tedy v pátek 5. října od 21:00 na mejdanu Steam na Občanské Plovárně!

Předprodej vstupenek exkluzivně v sítě Ticket Stream za pouhých 150 kč včetně poplatků. Na místě pak 200 kč. Vip s přístupem do Vip zóny a vlastním barem v prodeji pouze na místě za 400 kč.

info@steamparty.cz
www.steamparty.cz

Biografie dje Texxe k mejdanu Steam

DJ Texx patří k nejúspěšnějším českým DJům nastupující generace. Na svém kontě má mj. oficiální kompilaci pro nejprodávanější český hudební magazín XMAG a řadu rezidentních nocí nejen v Praze, ale po celé zemi. Jeho party Frisky a Look Better Naked patří mezi nejpopulárnější houseové noci v ČR.

S taneční hudbou přišel DJ Texx aktivně do kontaktu poprvé na podzim 1998. Tehdy získává prvních několik desítek desek a díky veliké shodě okolností, přestože nemá zatím jedinou podobnou zkušenost, začíná hrát pravidelně každou neděli v pražském undergroundovém klubu Luxor. S dalším hraním se Texx přikláněl více k deep housu a loungeové hudbě, která v malých barech a na after party převládala. Pomalé beaty jej baví dodnes, avšak nestačí úplně.

Během posledních let se proto Texx objevuje již na hlavním pódiu s výrazně rychlejším a hodně energickým setem, ovlivněným všemi etapami, kterými prošel – tedy hlavně pestrým, veselým a zábavným housem s občasnými breaky či chytlavými vokály. Od léta 2003 vystupuje také jako součást DJ teamu Funk Punx, které na sebe mimo letních festivalů a rezidencí v pražské Roxy upozornilo mixovaným CD, které vyšlo jako příloha listopadového čísla časopisu XMAG. V současnosti má Texx tři rezidentní noci – Look Better Naked, Salvation ve Valentinu a Posh v Radosti FX.

Na konci srpna 2007 odehrál svůj první set v klubu Heaven na Ibize a pro velký úspěch byl okamžitě zabookován na další termíny. Gratulujeme!

Aktuální rozhovor k mejdanu Steam pro server Poslouchej.net čtěte Poslouchej.net

Více info na www.myspace.com/djtexx

Biografie dje Adama Clouda k mejdanu Steam

Vlastním jménem Adam Kloud (1983) na české taneční scéně působí od roku 2000, kdy začíná hrát po pražských barech a podílí se na pořádání menších parties. Zúčastnil se DJ-ské soutěže LIVC DJ CUP, kde se umístil na 3. místě. Díky tomu je mu nabídnuto hraní v již legendárním clubu Industry 55.

V roce 2002 spoluzakládá agenturu Nightstorm a podílí se na pořádání velkých parties v Praze, ale i mimo ní (Vector Venom - Valentino Kanzyani). V této době se Adam ponořil do rytmu techna. Po ročním úletu nabitého techna se opět vrací k house music. Stává se rezidentem nejznámějšího afterklubu Studio54, ale i ve fashion lounge Defilé,  Aquarium music clubu a jiných.

V současné době Adam spolupracuje s DJ Shkobissem na jejich rezidentní party BASE, která se koná každý měsíc v Pekelným baru (www.pekelnejbar.cz) a začíná být velice populární. Zároveň s tím rozjíždí pravidelné středeční mejdánky Effect House Celebration – DJ Session také v Pekle, dále připravuje Tour Pekelného Baru s názvem Triptohell (www.myspace.com/triptohelltour) po celé ČR a SR, nebo se podílí na přípravě Warm Up parties k velkým halovkám a Open air parties (Amazing City – Paul Oakenfold, či Cosmic Trip – Roudnice nad labem ) a na pokračování noci HouseXit.

Adama si můžete poslechnout v klubech jako: Studio54, Pekelnej Bar, House Boat U Bukanýra, Duplex, Mecca, Roxy, Občanská Plovárna, ale i v klubech mimo Prahu, nebo také na Slovensku v Žilině (Alcatraz) a Michalovcích (Endorphin).

Adam byl a je zván do pořadů na česká rádia např.: DanceExtravaganza (Evropa2), Vítův tanec live (Radio DJ), nebo na Dance radio. Po dobu působení na taneční scéně Adam Cloud vystřídal mnoho hudebních stylů. Začínal s deep-housem, poté přešel k tech-house, zkusil i techno nebo funky-house. Dnes hraje melodický house, electro, progressive, minimal house. Vždy se snaží aby jeho sety byly zvukově rozmanité a něčím ojedinělé.

Více info na www.myspace.com/djadamcloud

Informace o minulém díle

Fotky, report a kompletní informace jsou zde.

FLYER

(c) 2007 Thonyk - STEAMPARTY.CZ - Thonyk.com